Trådlyft Borås

Injektionsbehandlingar

Injektionsbehandlingar är ett alternativ till kirurgi om man exempelvis är ute efter en effektiv rynkbehandling, ansiktskonturering eller läppförstoring. Dessa behandlingar sker alltså helt utan kirurgiska ingrepp. Vi på PNK Beauty Klinik i Borås erbjuder ett par olika injektionsbehandlingar.

När det kommer till injektionsbehandlingar erbjuder vi botox, fillers, trådlyft och fat burner. Det här är säkra och effektiva behandlingar med kort läkningstid.

Vår personal är utbildade och certifierade för samtliga behandlingar som vi utför. Vi ser till att erbjuda bästa möjliga hjälp från start till slut. Givetvis finns vi här för att ge er konsultation om så önskas, så att vi kan komma fram till en vision som passar era önskemål.

Tveka inte på att kontakta oss om ni har frågor om trådlyft eller någon av våra övriga injektionsbehandlingar. Vår skönhetssalong hittar ni i Borås.

Trådlyft Borås

BOTOX

Botox är en mycket effektiv behandling mot rynkor i ansiktet. Det är en av anledningarna till att botoxbehandlingar blivit en av världens mest kända och utförda skönhetsingrepp.

Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som sprutas in under huden. Väl under huden verkar den genom att begränsa aktiviteten i muskulaturen. 

FILLERS

Fillers är det perfekta alternativet för personer som åstundar läppfyllningar, ansiktskonturerings förändringar men även I olika rynk och ärr terapier. Behandlingen ger omedelbara resultat.

TRÅDLYFT

Huduppstramning utan kirurgi

Trådlyft är en ny och enkel metod för att strama upp huden utan kirurgi. Tunna trådar förs in i huden för att säkert och långvarigt lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden. Det är ett helt ofarligt ingrepp och bevisat sig vara mycket effektivt för t.ex. mungipor, ojämn käklinje, tear trough eller lågt sittande ögonbryn.

FAT BURNER

Fettförbränning

Fatburner behandling är en ny, säker och effektiv fettupplösande injektionsmetod där man injicerar en injicerbar gel ( Prostrolane) i kroppens fettdepåer och löser upp fettceller som har samlats som depå under huden. Denna behandling är för dig som önskar att förminska fettdepåer i kroppen.

VI ÄR UTBILDADE OCH CERTIFIERADE FÖR ALLA BEHANDLINGAR SOM VI UTFÖR!

PNK Medic Beauty Klinik

Knalleland Blåa huset
Bergslenagatan 45
50630, Borås
0760 - 66 12 66

info@pnkbeauty.se
info@pnkmedic.se

}

Öppettider

Mån - Fre: 10 - 18