PNK Beauty Klinik

PNK Beauty Klinik är en skönhetssalong belägen i Borås. Vi erbjuder kvalitativa och professionella skönhetsbehandlingar av olika slag, allt från gelnaglar till spraytan och microneedling. Behandlingarna utförs av professionell och specialiserad personal. Fillers och botox genomförs av läkare och specialistsjuksköterska som innehar över 20 års erfarenhet.

Vårt mål är att alla kunder som kommer på behandling hos oss ska bli helt nöjda. Därför arbetar vi alltid hårt för att se till att leverera de resultat som förväntas och önskas av kunden i fråga. Dessutom vill vi att alla kunder ska känna sig välkomna hos oss, vi har ett mål att du som kund hos oss ska känna dig väl omhändertagen.

Finns det frågor eller funderingar angående våra behandlingar, vår personal eller något annat som rör vår salong är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att stå er till tjänst!

Shadi Dadfar

Professionell Makeupartist, Nagelterapeut, Microblading, Microneedling, Kemisk peeling, Plasma pen, BB-Glow, Lashlift, Spraytan, Tandblekning etc

Siamak Ghazanfari

Injektionspecialist: Botox, Fillers , trådlyft och fetreducering

PNK Medic Beauty Klinik

Knalleland Blåa huset
Bergslenagatan 45
50630, Borås
0760 - 66 12 66

info@pnkbeauty.se
info@pnkmedic.se

}

Öppettider

Mån - Fre: 10 - 18