Hyaluronpen Borås

Skönhetsbehandlingar

PNK Beauty Klinik är en skönhetsklinik i Borås som erbjuder en rad olika skönhetsbehandlingar, bland annat behandling med hyaluronpen. Skönhetsbehandlingarna har ett estetiskt syfte, de olika behandlingarna har olika ändamål. Personalen som utför behandlingarna är självklart utbildade och certifierade.

Hos oss erbjuder vi lashlift, microblading, BB glow, microneedling, kemisk peeling, tandblekning och plasma pen inom kategorin skönhetsbehandlingar. Nedan kan ni läsa närmare om respektive behandling.

Vår klinik ligger i Borås men vi vänder oss till hela närområdet, alla som är intresserade av en skönhetsbehandling är välkomna till oss. Ta gärna kontakt med oss ifall ni har några frågor eller funderingar kring hyaluronpen eller våra övriga skönhetsbehandlingar.

Hyaluronpen Borås

LASHLIFT

Lashlift är permanent fransböjning som är skonsamt och böjer fransarna från roten. Den passar perfekt när man vill åstadkomma ett litet lyft men som inte vill göra en fransförlängning. En fördel med lashlift är att oljebaserade produkter kan användas under behandlingen utan att att fransböjningen skadas.

Resultatet håller så länge fransarna sitter kvar. Normalt behöver man göra om sitt lashlift var 6:e till 10:e vecka för att bevara resultatet.

Microblading

Microblading kallas även för 3D bryn. Denna behandling är den senaste tekniken för att fylla i ögonbrynen. Det är en tatueringsmetod som är skonsammare än en vanlig tatuering, det går inte att skilja på äkta och skapta öronbrynshår. 

Proceduren går ut på att göra små tunna snitt i huden, i snitten för man in pigment. Detta pigment kan hålla upp till två år. I kostnaden ingår ett återbesök som sker inom tre månader, dock tidigast en månad efter utförd behandling.

BB GlOW

BB glow är en variant av microneedling. Med hjälp av en microneedlingpen och sterila nålar levereras BB-serum (koreansk stayvee serum). Serumet innehåller 100% naturliga ingredienser (hyaluronic acid, vitaminer och naturliga pigment).

Den här behandlingen är helt smärtfri. Det är också viktigt att veta att det inte är en foundation, därför passar den för både män och kvinnor. BB glow ger en jämn och välmående hud, något du åstadkommer utan att behöva sminka dig varje dag.

Passar till:
– Stora porer
– Grå och livlös hud
– Alla åldrar över 18 år
– Torr, normal och blandad hy
– Passar både män och kvinnor
– Ojämn hudton, åldersfläckar, missfärgningar

MICRONEEDLING

Denna behandling stimulerar produktionen av kollagen som avtar med ålder, och stimulerar cellförnyelsen. Den är en riktigt bra behandling som vanligtvis ger resultat redan efter första gången. Man tar bort/ reducerar oftast allt som är oönskat under en och samma behandling. Mer varaktiga resultat sker efter 4-6 behandlingar. Denna behandling passar för alla åldrar, unga som äldre.

Microneedling rekommenderas för behandling av åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, röklinjer runt munnen samt linjer runt ögonen, lyster och föryngring, stora porer, ärr (acne, kirurgi, brännskador) samt bristningar.

Behandlingen sker med hjälp av en dr. pen (en pennliknande apparatur som innehåller mikronålar för att skapa penetrerande hål i huden) och hyaluronsyra (det viktigaste fyllnadsmedlet för hudföryngring) som appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorption.

KEMISK PEELING

I takt med att huden åldras förlorar den sin spänst, fukt och lyster. Samtidigt blir cellförnyelsen långsammare och huden får svårare att göra sig av med gamla hudceller. Dessa samlas då på hudytan och resultatet blir en matt och grå hud.

Kemisk peeling exfolierar det översta hudlagret vilket leder till att mjukgörande och fuktgivande substanser penetrerar djupare i huden samt accelererar cellförnyelsen och förbättrar hudens textur på ett säkert och effektivt sätt. Kemisk peeling hjälper mot matt och trött hud, rynkor, fina linjer, acne, åldersfläckar och pigmentfläckar samt slapp hud. Även torr och känslig hud kan behandlas utan något problem.

Oftast rekommenderas 5-6 behandlingar med 7-10 dagars intervall för en bra resultat. Däremot kan man se hur huden får tillbaka sin lyster redan efter första behandlingen!

TANDBLEKNING

BRA TANDBLEKNING MED PLASMALJUS:

Vår tandblekning genomförs med plasmaljus. Detta tillvägagångssätt är skonsamt för tänderna. Tack vare behandlingen slipper man oftast ilningar och isningar i tänderna. Resultatet av en behandling brukar vara likvärdigt med metoden som många tandläkare använder sig av. Under tandblekningen stryker vi på en blekningsgel på tänderna, därefter aktiveras detta av ett plasmaljus. Det här är en effektiv och skonsam metod för att få vitare tänder.

PLASMA PEN

Plasma Pen är en revolutionerande behandling som arbetar för att strama upp slapp hud helt utan kirurgi. Den här behandling är nästintill helt smärtfri, förutsatt att man använder Emla salva ca 1 timme innan behandlingen. Behandlingen fungerar för hela kroppen men bästa resultat får man vid behandling av bland annat ögonlock, halsen, vårtor och mycket mer.

Hyaluronpen

NÅLFRI OCH SMÄRTFRI LÄPPFILLERS

Med hyaluronpen kan man gå in i huden med fillers. Till skillnad från fillers med injektioner används här inga nålar. Denna behandling passar därmed perfekt för dig som är nålrädd. 

Man kan med hjälp av hyaluronpen ge en ökad volym i läppar samt behandla rynkor och linjer med fillers.

Hållbarheten kan variera från person till person, det beror på hur snabbt din kropp bryter ner produkten.

VI ÄR UTBILDADE OCH CERTIFIERADE FÖR ALLA BEHANDLINGAR SOM VI UTFÖR!

PNK Medic Beauty Klinik

Knalleland Blåa huset
Bergslenagatan 45
50630, Borås
0760 - 66 12 66

info@pnkbeauty.se
info@pnkmedic.se

}

Öppettider

Mån - Fre: 10 - 18