FAT BURNER

Fat burner arbetar med att minska fettcellerna samt strama åt huden under tiden.
Prostrolane Inner B utför riktade fettreduktioner genom aktivering av olika mekanismer. Det leder till att lipolysen (kroppens egna fettupplösare och fettnedbrytare) starkt ökar genom en biokemsik process i underhudens ansamlade fettlager. Prostrolanpeptidkomplex reducerar säkert storleken på fettceller.

Fat Burner är indicerad för behandling av måttlig till svår dubbelhaka, buk, skinkor, baksida på låren med mera.
Priset inkluderar bedövning  samt konsultation och det är per behandling. Oftast behövs 1-2 behandlingar för full effekt.

Behandlingen medför inget större obehag och man behöver ingen bedövning. En behandlingen tar ca 30 minuter.
Man kan maximalt behandla ett område stort som två handflator per gång.

Personen som ska behandlas bör vara frisk och inte gravid eller ammande. Med en tunn nål injiceras medlet i underhudsfettet och behandlingen är snabb.

Mellan 10 – 40 % av fettet i det behandlade området brukar försvinna på en behandling. Träning och sund kost förbättrar resultatet och det är viktigt att komma ihåg att detta inte är en bantningsmetod utan behandling för punktfetma.

Första veckan kan man uppleva ömhet, blåmärken, klåda och svullnad i behandlat område. På liknande sätt som efter en behandling av Coolshaping (Fettfrysning) så reagerar kroppen med inflammation i området när de förstörda fettcellerna ska tas bort. Det kan också uppstå en liten förhårdnad i området under första månaden efter utförd behandling. Det tar ungefär 2 månader tills du kan se det färdiga behandlingsresultatet. 

PNK Medic Beauty Klinik

Knalleland Blåa huset
Bergslenagatan 45
50630, Borås
0760 - 66 12 66

info@pnkbeauty.se
info@pnkmedic.se

}

Öppettider

Mån - Fre: 10 - 18